Keramisch parket; voor welke maat gaat u?

Riverstone mozaiek

De keuze van het geschikte keramisch parket hangt bij veel mensen af van de kleur en de look van de tegels. Op de tweede plek komt vervolgens de maat van het door u gekozen keramisch parket. Deze tweede stap is echter minstens zo belangrijk! De maat van keramisch parket kan namelijk een grote impact hebben op de totale uitstraling van de vloer én de ruimte. Graag vertellen we u in dit blog wat meer over keramisch parket en de verschillende maten die worden aangeboden. Wat u alvast kunnen verklappen: In de collectie keramisch parket van Tegelmegashop.be vindt u zeker weten een houtlook tegel die past bij uw wensen!

natuursteen

De kleinste maat keramisch parket

Keramisch parket is in vele maten verkrijgbaar, de kleinste maat in het assortiment van Tegelmegashop.be is 80cm. Klein maar fijn; keramisch parket van 80cm lang is namelijk de meest ‘gangbare’ maat houtlook tegel. Bent u op zoek naar keramisch parket 80 cm dan bent u bij Tegelmegashop.be aan het juiste adres. Keramisch parket van topkwaliteit, A-merken en voor de beste prijs vindt u bij ons! De ruime diversiteit binnen ons assortiment maakt dat we voor iedere stijl wel een geschikt keramisch parket hebben. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een prachtige, tijdloze maar vooral duurzame vloer kunt creëren, of dat nu met keramisch parket 80 cm is of een andere maat. Wilt u de houtlook tegels liever in het echt bewonderen dan bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u terecht met al uw vragen en voorzien onze medewerkers u van deskundig advies!

Natural

De grootste maten keramisch parket

De grotere maten keramisch parket zijn natuurlijk ook te verkrijgen bij Tegelmegashop.be. Het aanbod ‘grote maten’ keramisch parket begint vanaf 160cm. De houtlook tegels met een afmeting van 160cm en langer zijn ideaal om een prachtige vloer mee te creëren. Door de grote maat tegels gaat het leggen van dit keramisch parket ook nog eens een stuk sneller, dat is mooi meegenomen. Alle maten keramisch parket koopt u eenvoudig en snel online bij Tegelmegashop.be!